Studiebesök Borås Ridhus - Bollebygds RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Studiebesök Borås Ridhus

2015-10-25 19:00
VÄLKOMMEN PÅ STUDIEBESÖK PÅ BORÅS RIDHUS TORS 29/10 Alla som anmält intresse för ridning hos Borås Fältrittklubb under den period vi pausar vår dagliga lektionsverksamhet, är välkomna att följa med till BFK för att träffa deras ridlärare och hästar.
  • Uppdaterad: 2017-01-07 14:03

Vi får en rundtur på anläggningen och kommer även att träffa delar av  ungdomssektionen. Med bidrag från SISU ordnar vi med busstransport dit och hem, samt bjuder på lättare fika.

I mån av plats på bussen är även barn, ungdomar och föräldrar som inte anmält intresse för lektioner på BFK välkomna. Föräldrar har även möjlighet att ansluta kl 17 för en halvtimmes information men besörjer då med sin egen transport.

Samling kl 14.20 vid Bollebygdsskolans busshållplats, avgång kl 14.30.

Avgång BFK kl. 17:30, ungefärlig ankomst Bollebygdsskolan kl. 18:00

Ridlärare Liza Öjetoft kommer att åka med samt någon eller några medlemmar från styrelsen.

Anmäl dig snarast till This is a mailto link.  Skriv barnets namn, förälders namn och kontaktinformation samt om du som förälder
planerar att ansluta på BFK. Meddela även om ditt barn har någon allergi.

Läs mer om Borås Ridhus:

Med vänlig hälsning Styrelsen