GRÖNT KORT KURS

2018-03-05 19:08
Hällingsjö Ryttarförening och Bollebygds Ridklubb arrangerar gemensamt kurs för Grönt kort.
  • Uppdaterad: 2018-03-05 19:09

GRÖNT KORT

Datum:

• Tisdag 13:e mars kl. 18 – 21
  • Onsdag 14:e mars kl. 18 – 21
  • Torsdag 15:e mars kl. 18 – 21
  • Söndag 18:e mars kl. 15 -18
  • Måndag 19:e mars kl. 18 – 21
  • Provtillfälle: onsdag 21:e mars kl. 18 – 21

Pris: 900 kr (målsman går gratis)

Max 14 deltagare

Fika ingår första träffen

Ledare: Kaisela Persson o Gunnel Brolin

Plats: Klubbrum Bork

Anmälan: This is a mailto link eller

Följande åldersgränser gäller:

• Alla som är 18 år eller äldre, som inte har Grönt kort idag men vill börja tävla, bör gå hela kursen. De kan dock välja att under en halvdag istället göra både de delprov som kursen innehåller samt det slutliga praktiska och det teoretiska provet.
  • Alla mellan 14-18 år ska delta i en obligatoriskt Grönt kort kurs.
  • Från och med det år den tävlande fyller 13 år kan han/hon själv gå grönt kort kursen och avlägga proven. Från och med 1/1 det år den tävlande fyller 14 år måste han/hon ha ett eget grönt kort.
  • För barn upp till och med 13 år gäller att målsman/vuxen person som idag inte har Grönt kort ska delta i kursen, och ta Grönt kort samt därefter ansvara för barnet och dess handlingar under tävling. Barnet rekommenderas delta på kursen tillsammans målsman/vuxen person.

Uppsuttna krav gäller dock inte målsman, det är den tävlandes kunskap som ska intygas. Ridkunskapen intygas av lägst Ridlärare Level 1 eller C-tränare. Barn som är 12 år eller yngre och deltar tillsammans med målsman/annan vuxen, ska inte erlägga kursavgift.

*Målsman/annan vuxen kan vara förälder, tränare, linförare etc.

Ex. Ett barn som gått Grönt kort-kurs med målsman vid 12 års ålder eller yngre måste alltså ändå gå om kursen själv, tidigast det år han/hon fyller 13 år.

VARMT VÄLKOMNA!