Styrelseinformation om verksamheten inom BoRK - Bollebygds RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Styrelseinformation om verksamheten inom BoRK

2015-11-10 22:00
Det har varit intensiva dagar inom BoRK och den senaste tiden har det hänt en hel del.
  • Uppdaterad: 2017-01-07 14:03

BUS anordnade en skrämmande bra spökrunda, 15 ridskoleelever var på ett välordnat och uppskattat studiebesök på Borås ridhus och Borås Fältrittklubb vilket resulterat i att flertalet elever redan börjat på BFK, lyckad Pay and Jump genomförd och så även hoppträning för Liza Öjetoft, de sista hästarna fick nya
hem och en mycket välordnad Farfars Cup gick av stapeln i söndags - stort tack till Stall Ansåsen, Kaisela, hennes medhjälpare och fina ponnys!

Utöver detta har Styrelsen har haft möte/samtal med försäkringsbolag, kommunen, sponsorer m.m. Arbete med åtgärdsplaner för stallbyggnad och kringliggande mark har påbörjats. Styrelsen kunde också efter en mindre åtgärd se till att Kommunals skyddsombud öppnade Holmen som arbetsplats igen för personalen efter en mycket kort tids stängning. (Stallbyggnaden stängdes av Styrelsen efter en inspektion samt för att det fanns elever i verksamheten, personalutrymmet kan öppnas igen då bedömningen är att den delen av byggnaden är fullt fungerande.) Länsstyrelsen kom också på oannonserat besök men vände snabbt då deras besök grundade sig på felaktig information (att det skulle finnas 13 hästar utan omsorg på gården vilket inte stämmer).

Nu blickar vi framåt och hälsar alla medlemmar välkomna på det extra årsmötet 2015-11-23! Kallelse finns att läsa här hemsidan under klubbnyheter.

Mvh Styrelsen 2015-11-10

Skribent: Petronella Andersson