Hoppa till sidans innehåll

Din arbetsinsats är viktig!


BoRK är, liksom merparten av svenska idrottsföreningar, en ideell förening. Tack vare det ideella arbetet får fler barn och ungdomar, än vad som annars hade varit möjligt, chansen att umgås med hästar och lära sig rida.

Sett ur ett internationellt perspektiv är svensk ridskoleverksamhet unik och även hela tävlingsverksamheten inom ridsport är möjlig tack vare att människor vill göra en insats.

BoRK:s vision är att vara Ridklubben för alla. Med det menas att alla, oavsett till exempel kön, nationalitet eller ekonomiska förutsättningar, ska kunna delta i ridklubbens aktiviteter.

För att kunna hålla den prisnivå vi har idag är den enskilde medlemmens insats en förutsättning och alla insatser är mycket viktiga.

Samtliga medlemmar ska bidra med en halv dags arbete (4-5 timmar) per termin. Arbetsinsatsen kan utföras på gemensam arbetsdag, klubbtävling eller genom annan, av klubben arrangerad, aktivitet. Insatsen rapporteras till ansvarig person som utses av styrelsen. Varje medlem har ett egenansvar att rapportera sina insatser via mail till This is a mailto link. Arbetsdagar annonseras på hemsidan och på Facebook.

 

 

Uppdaterad: 09 MAR 2017 22:05
Skribent: Jessica Lindström
 
   
Sponsorhuset

Klicka in på Sponsorhuset och näthandla!
Pengar till klubben!
sisulogga
 ARV_logo_RGB
 
 
Fagerhult
 Hederdals
Maskin o Transport AB
Butik
 

  Johansson o Gunverth

 

 

 
 
 

Postadress:
Bollebygds RK - Ridsport
Holmen 29
51792 Bollebygd

Kontakt:
Tel: 033-284129
E-post: This is a mailto link

Se all info