Ridskolan Informerar Höstterminen 2018

2018-07-21 20:23
Välkomna till en ny termin! Höstterminen startar den 27 augusti och pågår till den 22 december. Ingen ridning 3/11. Det finns ett par platser kvar...
  • Uppdaterad: 2018-08-22 17:11

Horse Manager

En nyhet är att vi kommer att använda Horse Manager som administrationssystem vilket innebär att fakturering, hantering avbokning och bokningar av aktiviteter etc kommer att ske via Horse Manager.

Eftersom det är en viss startsträcka med systemet ber vi om ert överseende och tålamod.

Just nu läggs elever in i systemet och ansvarig målsman för minderåriga har fått mail om att komplettera med sina personuppgifter då man måste registrera en huvudelev för minderåriga.

Vi räknar med att fakturorna för höstterminen sänds ut via Horse Manager email i slutet på juli, början av augusti. Ridavgift debiteras för hela terminen men i Horse Manager finns en möjlighet att välja delbetalning.

Anmälan till Ridskolan

Anmälan som gjorts via förskottsbetalning eller görs löpande är bindande och en ridtid i veckan är reserverad.

Uppsägning av ridplatsen kan göras när som helst och med omedelbar verkan av ryttare men ridavgift och medlemsavgift återbetals ej.
Inbetald ridavgift återfås endast om ridskolan ställer in gruppen eller vid olycksfall/sjukdom mot uppvisande av Läkarintyg.

Det finns fortfarande ett fåtal lediga platser i olika grupper som ni är välkomna att anmäla er till.
Gruppnivåerna följer Ridsportförbundets plan för Ryttarutbildning.

Maila oss gärna på This is a mailto link så hjälper vi er med anmälan.

Ridavgifter HT 2018

45 min ridning Junior (7-18) 180:-

60 min ridning Junior 250:-

60 min ridning Senior 290:-

Medlemskap är obligatoriskt och löses för kalenderår. I medlemsavgiften ingår försäkring.

Medlemsavgifter 2018

Junior 250:-

Senior 350:-

Familj 750:-

Ryttarutbildning

Vår  ridutbildning följer Ridsportförbundets plan för Ryttaruveckling och Ryttarmärken. (länk till broschyr bifogad ovan)

Under terminen varvar vi teori med ridning. Mer information om innehåll på lektion kommer att läggas ut i Horse Manager i samband med terminsstart.

Gruppnivåer och grupptillhörighet kan komma att ändras under terminens gång beroende på elevsammansättning och utveckling.

Lediga Platser

(För nivå se Utbildningsplan Ryttarmärken)

Måndag 17.30 Röd Junior (tränar mot märke Gul)

Onsdag 17.30 Nyb/Vit junior

Välkommen med din anmälan!

Skribent: Helen Wärnå- Gustavsson