Friskvårdsbidraget

2018-01-25 14:30
Skatteverket slår fast att även ge friskvårdsbidrag för ridning. Efter en dom i högsta förvaltningsdomstolen står det nu klart att även sporter som ridning och golf ska omfattas av friskvårdsbidraget. Sugen på att börja?
  • Uppdaterad: 2018-01-26 11:45

Utdrag från Hippson;

-Man tror att friskvårdsbidraget kommer att få flera positiva följder.
Det är dels den ekonomiska biten för klubbarna och dels att vi kan få fler vuxna i stallet. De skapar trygghet bland barnen och kan vara behjälpliga och stötta där det behövs.
Många vuxna slutar rida när de blir lite äldre och skaffar barn. Sedan kanske man har egna barn som vill börja rida och då sätter man barnen i första hand. Kanske har man inte råd att betala ridning till sig själv också.
– Det här ökar möjligheten för fler att rida och det ökar sportandet bland vuxna. Många upplever att det är väldigt avkopplande att vara i stallet samtidigt som ridningen ger motion.

Läs mer här vad som gäller:

Anmäl ditt intresse till This is a mailto link

Skribent: Helen Wärnå- Gustavsson