Ridskolan

Kom och rid hos oss!

Vi är en ridklubb för alla!
Vi har byggt ett nytt medlemsstall som är i fullt bruk och i augusti 2017 startade vi upp lektionsverksamheten igen. I kombination med lektionsverksamhet har vi även fodervärdar till BoRKs hästar.
Vi har startat med 9 hästar och varje ridgrupp  består av ca 6 elever.
Detta ger en kvalitativ undervisning med fokus på individuell utveckling.
Till att börja med är det beslutat att hästarna ska ha en storlek på cirka 140 till 160 centimeter i mankhöjd, vilket innebär att vi inte kan erbjuda t.ex. knatteridning och att hästarna passar ryttare upp till ca 180 cm och upp till ca 80 kg.

Om du vill börja rida lektion, se lektionsschema samt priser och villkor under RIDSKOLA och anmäl dig till This is a mailto link

Önskar du bli fodervärd och vill ha mer information kontakta Gunnel Brolin.

Telefon 0706-67 69 38 eller maila till This is a mailto link

ti

Nyheter Ridskolan

Bollebygds Ridklubb och Hällingsjö Ryttarförening arrangerar gemensamt kurs för Grönt kort. Välkommen att boka din plats!

8-9 december ordnas aktiviteter för ridskoleryttare. Hela helgens schema står under klubbnyheter men här kan du läsa om det som gäller ridskolan också!

Under v. 44 är det lektioner som vanligt! Men det finns också lite extra tillfällen för pyssel i veckan!